Comasarea alegerilor dezvăluie intenţia CLARĂ de fraudare a alegerilor !! USL continuă lupta !

Comasarea alegerilor dezvăluie intenţia CLARĂ de fraudare a alegerilor !! USL continuă lupta ! 

Salaj 2011 – RETROSPECTIVA ECONOMICA

Anul 2011 pentru salajeni a insemnat, din punct de vedere economic, o rata ridicata a somajului, un nivel de trai scazut, salarii pentru bugetari majorate cu doar 15 procente, facturi mai mari la utilitati, stres pentru asigurarea cosului zilnic, firme care si inchid activitatea, concedieri masive, pensii mici, restante la banci isi bugetari amanati de Guvern pentru plata drepturilor castigate in instanta. In acelasi timp, unii investitori locali si straini isi continua afacerile in Salaj, inclinand pozitiv balanta in favoarea exporturilor.

Numar mare de salajeni fara venituri

Cele mai mici salarii din tara

Preturi mai mari la produse si servicii

Investitorii au ramas aceiasi…

Mai putine ajutoare pentru incalzire

Pensionarii si bugetarii, in razboi cu Statul

Euro a crescut accizele

” Grijile ” guvernanţilor sunt altele, NU soarta sălăjenilor, românilor ! Nu-i interesează decât FRAUDAREA ALEGERILOR !!

Actuala putere face o contrarevoluţie. Contrarevoluția din 22 decembrie 2011:

În 22 decembrie 1989, românii au ieșit pe străzi, au învins comunismul și au instaurat regimul democratic
Astăzi, 22 decembrie, la 22 de ani de la revoluția din 1989, 22 de milioane de români sunt martorii unei contrarevoluții puse la cale de regimul Băsescu pentru răsturnarea regimului democratic.
Revoluția românilor a adus democrația cu sacrificii imense. Contrarevoluția lui Băsescu distruge democrația, prin pregătirea fraudării totale a alegerilor.

În 2012 se vor împlini 66 de ani de când comuniștii și aliații lor din Blocul Partidelor Democrate din care făceau parte un grup de trădători dintr-un mare partid istoric – PNȚCD, dar și formațiunea minoritară Uniunea Populară Maghiară au furat alegerile din 1946, eliminând complet regimul democratic timp de jumătate de secol.
Blestemată coincidență istorică, după 66 de ani, prin comasarea alegerilor, noii comuniști din PDL, noii trădători din UNPR și noii minoritari – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România pregătesc aceeași lovitură împotriva democrației și împotriva României: furtul alegerilor și permanentizarea la putere.
În 1946 românii nu putea lupta împotriva abuzurilor pentru că România era o țară ocupată de armatele sovietice. Astăzi, românii se mai pot însă lupta pentru democrație și trebuie să o facă, chiar și prin proteste în stradă.

Ce înseamnă opoziţia puterii la moţiune:
Votul de la moţiune, din 22 decembrie este unul simbolic. El arăta cine respectă sau nu idealurile revoluţiei din decembrie 1989. El împarte România în două: țara celor 22 de milioane de cetățeni care, împreună cu USL doresc să trăiască în democrație și țara celor câteva mii de privilegiați PDL – UNPR – UDMR care vor să rămână la putere prin mijloace antidemocratice.
Fiecare alegător trebuie să ştie ceea ce fac parlamentarii puterii, prin acceptarea acestei comasării a alegerilor. Fiecare dintre ei, prin pasivitate, susţine continuarea furtului şi sărăcirea populaţiei!

România depaseste astazi o limita – la fel ca in 1946. Traian Băsescu a declarat că prioritatea în 2012 este „stabilitatea”, nu alegerile. Deci, rămânerea PDL la guvernare, indiferent de costurile democratice.
o Traian Băsescu a declarat că prioritatea în 2012 este „stabilitatea”, nu alegerile. Deci, rămânerea PDL la guvernare, indiferent de costurile democratice.
o Zilele trecute, Sebastian Lăzăroiu a susţinut că „democraţia a fost afectată în ultima perioadă, dar a meritat”.
o Asta, după ce alţi gânditori ai puterii au susţinut că nu este gravă „pervertirea mecanismelor democratice, dacă asta împiedică venirea la putere” a forţelor pe care nu le susţin ei. Cu alte cuvinte, sacrificarea democraţiei se justifică pentru menţinerea PDL la putere.

Românii trebuie să înţeleagă cu cine şi despre ce este lupta. Nu este o luptă între forţe politice, ci împotriva unei filozofii autoritariste care foloseşte dificultăţile economice drept pretext pentru subminarea democraţiei – aşa cum au făcut regimurile totalitare din perioada interbelică.

Dacă se acceptă comasarea alegerilor ca pe un dat – deşi se trece peste Constituţie şi legile în vigoare – atunci orice devine posibil, inclusiv punerea în paranteze a alegerilor, până la depăşirea crizei.
o Grav este faptul că nu mai avem niciun arbitru în a cărui raţiune şi bună-credinţă să ne punem speranţa. În mod normal, legea privind comasarea nu ar putea trece testul de constituţionalitate. La noi însă, orice va fi posibil.
o Cu alte cuvinte, între sistemul de putere actual şi popor nu mai este nicio instituţie care să îl apere.

În alte state din Uniunea Europeană nu s-a pus deloc problema amânării alegerilor! Dimpotrivă, au fost organizate alegeri anticipate, pentru că politicienii din acele state sunt responsabili faţă de proprii cetăţeni. Ei ştiu că nu pot lua măsuri fără un mandat popular.
o Iar acele state sunt date de puterea de la Bucureşti drept exemplu de ţări care sunt în situaţii mult mai grave decât România. Dar acele state nu au amânat alegerile!
o Grecia, Italia, Spania au făcut sau vor face alegeri anticipate şi şi-au ţinut la timp alegerile locale.

Puterea a venit cu această propunere de comasare acum, în preajma sărbătorilor, tocmai pentru ca românii să nu fie atenţi la ce li se pregăteşte. S-a dorit cu cerbicie evitarea oricărei dezbateri pe subiect, tocmai pentru că nu există argumente obiective care să susţină o astfel de măsură.
o Astăzi, PDL arată că face ce vrea în România, pentru că este stăpânul sistemului.

NE VOM OPUNE !! PENTRU CĂ :

NU VREM 2012=1946!!! COMASAREA ALEGERILOR=ATENTAT LA DEMOCRAŢIE!!!

Ceea ce pregăteşte pentru anul 2012 pedeliştii, prin comasarea alegerilor, se aseamănă uluitor cu ceea ce au pregătit comuniştii în 1946, când s-a dovedit că au falsificat grosolan alegerile!!!

USL încheie anul pe primul loc în sondaje

Agenţia de Rating Politic şi-a prezentat barometrul lunar – „Piaţa Politică – Sondaj de Opinie naţional, Barometru de opinie politică”. Studiul a fost realizat în perioada 8-16 decembrie, pe un eşantion reprezentativ de 960 de persoane.

Conform acestui studiu, în privinţa interesului românilor pentru votul pentru Parlament, 52,8 la sută ar vota cu USL, 19 la sută cu PDL, 15,5 la sută cu PP, 4,3 la sută cu PRM, 2 la sută cu UDMR şi 0,8 la sută cu UNPR. Contactat telefonic, preşedintele UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes, ne-a declarat că multe dintre aceste sondaje nu sunt concludente şi nu are încredere în astfel de studii. „Din punctul meu de vedere este o chestiune destul de delicată. Într-un sondaj publicat recent, UDMR figura cu 7 la sută, iar acesta vine cu 2 la sută. Eu cred că diferenţele în rezultatele acestor studii sunt mult prea mari. Eu cred că multe din aceste studii sunt ambigue şi nu sunt foarte precise, aşa că eu nu prea pot avea încredere în aceste sondaje”. Deputatul PSD Iuliu Nosa ne-a declarat ieri că, „în general, nu am prea comentat sondajele de opinie pentru că de multe ori erau rezultate în neconcordanţă cu cele ale alegerilor. USL a fost creat pentru a obţine peste 50 la sută plus unu la alegerile parlamentare. Mă bucură rezultatele sondajului dat publicităţii şi dacă USL va fi în continuare echilibrat, ceea ce îmi doresc, are şanse să obţină un rezultat cu mult peste rezultatele acestui sondaj”.

sursa : Sălăjeanul

Sesizarea Curţii Constituţionale de către USL privind neconstituţionalitatea Legii comasării alegerilor asumată de Guvern

În vreme ce Băsescu și Boc o țin langa cu „reforma statului”

Despre pensiuneaedenjibou

Două lucruri umplu sufletul cu veşnic nouă şi adâncă admiraţie şi veneraţie cu cât mai des şi mai stăruitor gândirea umană se îndreaptă spre ele: cerul înstelat deasupra mea şi legea umană în mine. ( Immanuel Kant
Acest articol a fost publicat în Politica : social-democraţie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Comasarea alegerilor dezvăluie intenţia CLARĂ de fraudare a alegerilor !! USL continuă lupta !

  1. Pingback: Emil, Nutzi şi bă-SECU, mai dihai ca Ceauşescu « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s