1 Mai – Strângem mizeria portocalie!!

1 Mai – Strângem mizeria portocalie!!

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat marţi că de 1 Mai vor fi organizate acţiuni de tip „verde”, ecologice, iar el, impreună cu ceilalţi lideri social-democraţi, vor participa in colegiile lor la aceste momente, care vor fi insoţite şi de acţiuni politice, impotriva „deşeurilor portocalii”. „De 1 Mai şi eu personal in colegiul meu şi toţi colegii din conducerea centrală, in propriul lor colegiu, vor participa la acţiuni de 1 Mai verde, de muncă verde dacă vreţi. Ca şi anul trecut, dar mai ales anul acesta, cand practic toată populaţia Romaniei se confruntă cu o criză economică şi socială, nu e moment de petrecere şi veselie. Vrem să păstrăm un mod de marcare a acestei zile in concordanţă cu realitatea”, a spus Ponta, citat de Mediafax. Preşedintele PSD a menţionat că prin astfel de acţiuni partidul işi propune să dezvolte componenta ecologistă, necesară intr-o Romanie „in care pădurile se desfrişează, preşedintele Traian Băsescu a vorbit in campania electorală de exploatarea minereurilor cu cianuri, iar partidul de guvernă-mant işi face un titlu de glorie din omoratul animalelor”.

Anul trecut, de 1 mai, pesediştii sălăjeni NU au sărbătorit Ziua Internaţională a Muncii cu mici şi bere, ci au impărţit manifeste impotriva Guvernului Boc. ( preşedintelui PSD Sălaj, Tiberiu Marc )

sursa : Graiul Sălajului

În zilele următoare şi în judeţul Sălaj, liderii social-democraţi se vor întruni laolaltă cu membrii, simpatizanţii şi militanţii PSD Sălaj şi vor stabilii programul complet de acţiuni pentru 1 Mai .

O amplă acţiune de ecologizare a zonelor verzi va fi demarată şi în Jibou din iniţiativa PSD Jibou, deasemeni în Zalău.  Deputatul Iuliu Nosa : ” vom strânge mizeria portocalie din judeţ iar la Alegeri vom arunca la coş minciuna, demagogia, incompetenţa , curăţând PDL de la putere pentru a intra în normalitate ”.

1 Mai 2011, primul pas! Curăţenie, ecologizare. Începem curăţenia pe stradă, în natură şi vom continua cu curăţenia  în politică!!

Pasul următor, după cum bine subliniază Preşedintele ION ILIESCU :

” Nu va fi suficienta doar inlaturarea actualei guvernari (obligatorie si necesara), dar va trebui construita si alternativa valabila, bazata pe oameni de buna credinta, cinstiti si drepti, dar mai ales competenti !

Cultivarea profesionalismului in toate domeniile, alaturi de inalta tinuta etica si devotamentul fata de cei multi – trebuie sa devina deviza zilei a renasterii societatii romanesti.  ”

CORECT a  surprins Politicianul ADRIAN NĂSTASE:

” Înconjuraţi tot mai mult şi mai agresiv de zgomot, de sluţenie, de scandaluri, riscăm să uităm cum arată viaţa simplă şi adevărată. Adică ceea ce merită trăit. În viaţa oricui apar momente dificile, ne înconjoară uneori lucruri urâte, dar, de cele mai multe ori, e vorba doar despre excepţii, despre crize de moment. Părinţii şi bunicii noştri au trăit vremuri grele, dar ei au găsit mereu drumul spre familie, spre natură, spre obiceiuri cu temei şi o anume morală care aşază lucrurile la locul lor, în ciuda furtunilor…. ”.

Avem nevoie de MODELE. Modele ca : ION ILIESCU, ADRIAN NĂSTASE, VICTOR PONTA… şi VOM AVEA ! Deviza noastră rămâne : FORŢĂ, ECHILIBRU, ÎNŢELEPCIUNE !

Alternativa la mizeria, gunoiul portocaliu este USL !! O Viaţă curată, fără gunoaie, fără mizerii !

Despre pensiuneaedenjibou

Două lucruri umplu sufletul cu veşnic nouă şi adâncă admiraţie şi veneraţie cu cât mai des şi mai stăruitor gândirea umană se îndreaptă spre ele: cerul înstelat deasupra mea şi legea umană în mine. ( Immanuel Kant
Acest articol a fost publicat în Politica : social-democraţie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la 1 Mai – Strângem mizeria portocalie!!

 1. murfy zice:

  Sa inceapa cu 1 Mai – trezirea constiintei nationale a romanilor si lepadarea
  de satana – BASESCU -PDL , pentru totdeauna.

 2. murfy zice:

  La Multi Ani ! – tuturor romanilor celor care trudesc cu gindul si cu fapta
  in credinta ,cinste si dreptate – de Arminden .

 3. Marian din..Berceni zice:

  Cind si-o da seama acest popor ca un anume fel de mizerie se strige numai cu ajutorul JUSTITIEI ?Cind au sa inceapa romanii sa dea in judecata guvernul si ministerele aferente, Parlamentul si Presedentia pentru ca Drepturile lor constitutionale sint flagrant incalcate de catre acestia din urma ?Cind va inceta „opozitia ” cu baletul pe care-l face in jurul puterii si-si va da demisia in „bloc” din Parlament provocind alegeri anticipate ?Cind , in loc sa cheme , alegatorii in strada va face si „opozitia” ceva ?Nu de alta dar de 20 de ani este parte la ce ni se intimpla iar pentru regimul actual poarta o vina mai mare decit cei ce au votat cu…picioarele !Mai ca-mi vin in minte versurile de la ” Internationala” pe care ne este frica s-o mai cintam…ca de : este comunista.Cind acest popor va cere sa auda iar ” Internationala „? Sa ne fereasca Dumnezeu de o revolta a descultilor…atunci chiar ne va lua Dracu’!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s