Merem la Congres, că dacă-i musai, apoi cu plăcere!

Merem la Congres, că dacă-i musai, apoi cu plăcere!

Daniela Fizeşan, noua preşedintă a femeilor social-democrate din Zalău
un articol de Ana TUDORAN preluare din Sălăjeanul
6 Octombrie 2010

Alegerile in cadrul organizaţiei PSD Sălaj s-au incheiat, luni, cu desemnarea şefei organizaţiei municipale de femei. Amanată din 15 septembrie, cand mai multe femei social-democrate din Zalău şi-au exprimat dorinţa de a candida, desemnarea preşedintei organizaţiei a avut loc luni, in prezenţa a 39 de membre.

Predare de ştafetă

Daniela Coţa a fost, pentru o perioadă, preşedintă la două organizaţii de femei: cea judeţeană şi cea municipală. Preşedinţia organizaţiei municipale de femei a cedat-o insă pentru singurul candidat rămas in cursă – Daniela Fizeşan. Cel de-al doilea candidat, dr. Mioara Costinaş, a decis să-şi retragă candidatura, lăsand astfel drum liber Danielei Fizeşan. Astfel, in randurile femeilor social-democrate se sudează o echipă care ar putea deveni liantul dintre taberele in care este divizată organizaţia judeţeană.

„Primele lucruri pe care le propun in programul de activitate pentru următoarea perioadă este creşterea numărului de membre şi inventarierea profesiilor pe care le au, pentru a putea organiza intalniri, dezbateri şi seminarii ţintite pe domenii de activitate”, a punctat Daniela Fizeşan. „Pentru că imi doresc să vă cunosc mai bine şi să mă cunoaşteţi şi dumneavoastra pe mine, vă propun intalniri lunare, in cadrul cărora să discutăm, pe langă temele politice de actualitate, şi probleme legate de viaţa noastră de zi cu zi, probleme cu care ne confruntăm noi toate, in calitate de soţii, mame sau bunici. M-am gandit ca aceste intalniri să fie informale, pentru ca ele să ne permită fiecăreia să ne exprimăm personalitatea, deoarece intotdeauna formalismul inhibă şi nu aduce nimic constructiv”, s-a mai adresat proaspăta preşedintă colegelor sale de organizaţie.

Un alt punct extrem de important abordat de Daniela Fizeşan l-a constituit pregătirea pentru alegerile locale din 2012: „Pentru că dumneavoastră aţi dovedit că sunteţi o forţă in campaniile electorale, am convingerea că puteţi fi o forţă dacă veţi avea acces in funcţiile politice. De aceea imi propun să promovez cat mai multe femei social-democrate in viaţa socială, administrativă şi politică”.

In aceeaşi idee, Daniela Coţa, preşedinta organizaţiei judeţene a femeilor social-democrate, a cerut membrelor de partid să se implice mai mult decat pană acum. „Trebuie să fim auzite şi in afara campaniilor electorale, pentru că noi activăm şi cand partidul nu este implicat in alegeri. Noi suntem un liant pentru organizaţiile de partid şi trebuie să dovedim asta”, a spus Daniela Coţa.

Conferinţa naţională, duminică

Femeile social-democrate din toată ţara se vor intalni, duminică, la Bucureşti, pentru alegerea unei noi structuri de conducere. Conferinţa naţională a femeilor din PSD va avea loc duminică, 10 octombrie, la Palatul Parlamentului. Delegaţia sălăjeană este formată din 10 membre de partid, dintre care trei vor şi candida pentru intrarea in Consiliul Naţional – este vorba despre Daniela Coţa, Daniela Fizeşan şi Viorica Buda.

Politicianul ADRIAN NĂSTASE:

O promisiune mai veche: invitam bloggerii la Congresul PSD

* PSD va pune la dispozitie un spatiu adecvat bloggerilor care doresc sa participe la Congresul de pe 16 octombrie, care va avea loc la Sala Palatului. ( … )

Modalitatea de inscriere este foarte simpla. In perioada 7-14 octombrie va invit sa trimiteti un e-mail la adresa psdweb2.0@gmail.com. Doritorii sunt rugati sa isi ofere datele de identitate complete, o adresa de mail activa, pe care o verifica zilnic, precum si un link catre blogul proprietate personala. *

O iniţiativă binevenită ! Adrian Năstase NU se dezminte! Un Politician de nota 20, un Politician PENTRU România !

Despre pensiuneaedenjibou

Două lucruri umplu sufletul cu veşnic nouă şi adâncă admiraţie şi veneraţie cu cât mai des şi mai stăruitor gândirea umană se îndreaptă spre ele: cerul înstelat deasupra mea şi legea umană în mine. ( Immanuel Kant
Acest articol a fost publicat în Politica : social-democraţie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Merem la Congres, că dacă-i musai, apoi cu plăcere!

  1. Pingback: Merem la Congres, că dacă-i musai, apoi cu plăcere! - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s